seks yapmayın!

Eşinizle beraber olursunuz. İki taraf da tatmin olduysa sevişmiş sayarsınız kendinizi. Oysa yalnızca seks yapmışsınızdır. Problem yoktur. Herkes mutludur. Günlük hayata dönülür. Cinselliği bildiğini sananların yaşadığı sekstir çoğu zaman. Yanlızca seks.

Evli barklı kadınlar olursunuz, çoluk çocuk sahibi babalar. Yine de konuş(a)mazsınız. Görevlerinizi yerine getirmenin rahatlığı içinde geçirirsiniz gecelerinizi. Fazla! doğaldır her şey. Ne emek verirsiniz ne özen gösterirsiniz. Seks yaparsınız sonra mesela iş yerinde olanlar hakkında konuşursunuz. Aldığınız deterjanın içinden çıkan tavadan bahsedersiniz, kedinin bir şey yemediğinden, çocuğun matematiğinin zayıf olduğundan vs. Sevişmek hakkında konuşmazsınız ama asla. En fazla “nasıldı?” denir. Seksle ilgilidir 2-3 cümle. Ötesi olmaz.

Kendini tanımakla başlar hersey. Oysa kendi kendimize bile konuşamıyoruz cinsellik hakkında. Önce kendimiz bastırıyoruz kendi sesimizi. Ayıp, yasak, günah… Her şey hakkında konuşabilirsiniz. Sevgiliniz, eşiniz, eski eşiniz/sevgiliniz, bunalımlariniz, sevinçleriniz, dostlarınız, sırlarınız… Dökebilirsiniz gözler önüne. Her şeyi anlatabilirsiniz ama seks hariç. O olmaz. Bunu atlatmayı başaranların adı bellidir. Ahlaksız oluverirsiniz bir anda, utanmaz, edepsiz… Seks/sevişme hakkında konuşulmaz!

Konuşmaya konuşmaya katlanmayı ya da kanıksamayı öğrenirsiniz. Ya nefret edersiniz tanımadığınız seksten, ya kanıksarsınız bildiğinizi sandığınız sevişmeleri. “Zevk alıyoruz ya işte daha ne” değil mi? (Fiziksel) Zevk almaktır amaç. Tekniğiniz kusursuz olmalıdır çünkü duygusal yönünüz zayıftır. Bu yüzden yıllardır g noktası aranır durulur. Erkekler arası santim savaşları, skor yarışları yaşanır…

Yanınızdaki insana bakmazsınız bile çoğu zaman. Canım ne gereği var ki. Daha 15 dakika önce beraber olmadınız mı? Kaç yaşındaki insanlara bu romantizm komik kaçmaz mı? Sokakta yürürken elini tutmazsınız eşinizin. Niye? Çünkü seks ile sevişmenin farkını bilmezsiniz. Sevişmenin nasıl başladığından haberiniz yoktur. Başbaşa yenen bir yemekle başlar sevişmek. Kadın yemeğe giderken, rujunu sürerken başlar. Erkek belki de traş olurken… Farkı bilenler yatağa girmeden çok önce başlar sevişmeye… Mekanı yoktur çünkü sevişmenin ve de zamanı… Oysa seks yatakta olur; alelacele, yarım yamalak…

Günün koşuşturmaları sonrasında gece aralarına sıkıştırılmış görevdir seks...
Günün koşuşturmaları arasındaki kaçamaklardır sevişmek...

Bundan sonra seks yapmayın! Sevişin...




*Oysa onlar yemek yer gibi seks yapmış, yutkunur gibi doyuma ulaşmış, bir saniye sonra da yaşadıklarnı unutmuşlardı.

*Duygu Asena
Aşk gidiyorum demez


1 leblebi:

cokbilmis dedi ki...

sevişmek aşkın somut halidir. ama aşk yoksa yemek yemek gibi basit birşeydir. ye kalk ohh doydum. sevgiliyle yiyiş kalk ohh doydum..

Bookmark and Share