aslanlar sahada

Çeteden Selen aramış, olan biteni telefonda anlatmıştı... Her zamanki mekana buluşmaya gittiğimde, oradaydı. Beni beklemeden rakı söylemiş, hatta kadehi yarılamıştı. Ağladığını tahmin etmek güç değildi. Gözleri şişmişti. Kırmızı gözlerinden alev çıkıyordu sinirden. Bense gülmekten “merhaba” bile diyemedim. Kahkahalar atıyordum karşısında. Kendimi tutmam imkansızdı…


Selen’in sevgilisi Metin, koyu Galatasaray’lı!

Selen, koyu açık ne demek bilmez. Bildiği; Metin’in Galatasaray’ın maçlarını takip ettiği. Kaybederse yanına yanaşılmadığı, kazanırsa tadından yenmediği. Bir de Selen’in bildiği, Galatasaray’a cim bom bom dendiği. Zaten normal olan her kadın gibi maça merakı da yoktur. Bunlara da şükür yani.

Metin, iş gezisindeymiş. 1 Hafta sonra şehir dışından döndüğü gün, derbi var.

Aslında aynı kafadayız Selen’le. Maç seyrettikleri sırada, adamların taciz edilmesine karşıyız biz. Adam ana avrat sövecek. Hemcinsleri ile çenesinden bira akıtacak, cipslerin üstünde tepinecek filan. Ne işimiz var o ortamda bi kadın olarak? Cıksss… Hiç bize göre değil bu.

Selen zaten Metin’in geldiği günü gözden çıkarmış. Hem de anlayışlı kadını oynayarak; “1 Gün daha dayanırım hayatım. Sen çık eğlen. Takıl arkadaşlarınla, rahat ol.” Lakin adam fena özlemiş. “Öğlen evdeyim. Bendesin” demiş.

Emir büyük yerden :) Selen gitmiş tabi. Kurulmuşlar salona. Açmışlar televizyonu. Maçın 1. yarısı öpüş koklaş bitmiş. Arada, *horoz işi bi sevişilmiş. *Horoz işi: Alelacele, ayaküstü, çarçabuk. Bu durum hoşuna da gitmiş Selen’in. 2. Yarı yine öpüş koklaş. Metin “kalk” demiş, “içeri geçelim.” Gururu okşanmış tabi Selen’in. Eee adam derbiyi bırakıyor! Düşünün yani. Kaç yıldır birlikteler. Adam hala özlüyor, hala dayanamıyor filan. Selen’in ego tavan!

Neyse olay bitmiş, bizimkiler bitmiş, maç bitmiş... Selen, maçı da seyredemedin diye cilveleneyim demiş. Adam demez mi “2-1 yenildik” diye. Sonra uzanmış, yatak odasındaki televizyonu da açmış. Özetler, yorumlar filan. “Bak işte, bak” demiş Metin, “az önce bu ibne yüzünden kaçırdık güzelim golü!” “Nasıl yani?!” demiş Selen. Eminim gözleri kamyon tekerleği gibi açılmıştır. “Basbaya” demiş, “ya yarım saat önce penaltı kaçırdık bu şerefsiz yüzünden.”


 “Lan yarım saat önce, biz porno yıldızlarının bile altından kalkamayacağı pozisyonlar sergiliyorduk. Herif o sırada maç dinliyormuş, inanabiliyor musun?!” dedi Selen. Ben güldükçe daha da sinirleniyordu ama elimde değildi...

:)))

8 leblebi:

Rahime.T.E dedi ki...

Adamın azmine bak iki tarafı da ihmal etmemiş işte ha ha

Zeyno dedi ki...

Selen'i düşündükçe, "bu adam nasıl en'selen'medi şimdiye kadar?" diye düşünüyorum. Çünkü zehir gibi akıllı kızdır Selen. Devam edemeyeceğim, gülme krizine girdim. : )

Dallama Blogger dedi ki...

pozisyonların capsi olmadan yazı mı olur hüe

penelope dedi ki...

kızıımm pozisyton mozisyonnn şu an o pozisyonları yaratabilmek maharetinden yoksun olan bölgem -ki tamamen geçirdiğim böbrek ameliyatından mütevellittir-devre dışı olduğundan konuyu es geçip sana iyi yıllar diliyorumm lann..

hhohoho kızım yaaawww..

ayrıca da ikimize slogan ..bu yıl için
dur şöyle çemkiriyorumm:

ullaaannn yuvarlanıpta beni bulamayan tüm tencerelere kapak olsun yalnızlığımm laaann..

iyi seneler leblebii..muhteşem olsun yılınn..kocaman olsun...senın olsun...

"leb" demeden... dedi ki...

@pen
sorma olm. benim de belim tutuk bu aralar...

fesatlaşmayın la :S

sağlıklı & mutlu yıllar :)))

Lola dedi ki...

selenden özür dileyerek, metine 10/10 tam puan veriyorum .)

aksee dedi ki...

ah selen!! ben de sana bunu ördüm diyip yatağın altından çıkartsaydınya bi kaşkol, çorap falan.

Adsız dedi ki...

okurken bende gülme krizlerine girdim ya metini gerçekten alkışlıyorum. :D

Bookmark and Share