"hıh" ve mastürbasyon

Neden bu kadar önce erkekçiyiz? Nasıl bir kodlamadır bu. Ne zamandan beri var genlerimizde?


Önce o mutlu olsun, önce o düşünsün, önce o arasın, önce o sevsin, önce o söylesin, önce o istesin, önce o terk etsin vs.

Şimdi, bu davranış şeklinin anlamı nedir? Bi kadın olarak cidden merak ediyorum.

Neden bi adam için erirken, ilk geceden olmaz diye “kahve?” sorusuna “başka zaman” deriz. Lan eve gidip mastürbasyon yapacaksın, salak. Adam da istiyor, sen de istiyorsun… Neden bi sonraki aşamaya atlıyorsun? Neden adamın senin hakkında ne düşüneceği önemli? Asıl olan sen değil misin? Sen önemli değil misin?


Niye adamı baz alıyorsun hep? Adama ayıp olmasın diye orgazm taklidi yapan bir dolu kadın var yahu. Kendi için değil yani. Adam mutlu olduğunu görsün de sevinsin, diye. Zevkimiz bile adam için, o derecedeyiz yani…

Adama istediğimizi söylemeyi ya da göstermeyi eziklik sanıyoruz. Sanki bilse, adam bize acıyacak filan. Yok yahu öyle bir şey. Bir arkadaşım sevgilisine “naparsan yap” demiş. Güya iplemiyor adamı. Adam da gitmiş başka biriyle çıkmış. Bizimki evde sinir krizi geçirdi; ağla ağla ağla… Lan ne ağlıyorsun. Seviyosan niye söylemiyorsun; “senin ağzına s.çarım bak” diye. Neyin havasını, kime yapıyosun yani... Adam diyor ki “demek ki önemli değilmişim. Bana bunu söyledi”, bizimki diyor ki “söyledim diye yapması şart mıydı?!” Buyur buradan yak işte…

Ya da tartışıyorsunuzdur. “Beni bi daha arama!” diye kükrersin. Adam aramaz. Bu sefer deliye dönülür. Yahu sen sinirli değil miydin? Adam da yatışasın diye aramıyor işte. Madem adam tırmalasın sorsun istiyorsun, o zaman niye öyle söylüyorsun?

Adama “ben sevmem romantizm. O ne öyle, bıçbıçbıç kucak kucağa tipler” deriz. Sonra adam 14 şubatta hediye almadı diye ebesinin adresini isteriz. “Hediye önemli değil. Önemli olan düşünmesi” deriz. Lakin o düşüncenin bedeli; iyi bi parfümün fiyatından ucuz oldu mu seyreyle cümbüşü.

Derbi günleri de ayrı bir olaydır. “Tabi git. Derbi bu hayatım” denir. Adam “ne anlayışlı sevgilim var” diye düşünür. Ki zaten olması gereken budur. Öyle ya adamla devamlı görüşürken, sevgilisine zaman ayırırken, ilgi gösterirken kadın neden derbi günü hırs yapsın ki?! Maça gider. Kadın da evde tv açıp, sevgilisinin takımı yenilsin diye dua eder. Adamın tuttuğu takım yenilince, kadın zevkten ölür. Adam kızgın eve gelince, bi de üstüne cila çeker. Sevgilisinin takımı kazanırsa, daha da sinirli olur kadın. Uzun uzuuun maçı, bana tercih ettin tribi atar ama kendi kedine atar. Zira adama git denmiş, o da gitmiştir. Neden bu tribal enfeksiyon, adam uzun süre anlamaz bile.

Oyun oynayacağız ya. Plan porgram var ya. İlişki konusunda uzmanız, her şey kontürolümüz altında ya… Adamı etkileyeceğiz, aşık edeceğiz ya. Ediyoruz da. Sonra noluyor? Adam bizi terk edince, şaşırıyoruz. Adamın aşık olduğu, biz değiliz ki çünkü. O imajımız… Bozulacak bir şey yok. Doğal sonuç…

İşte böyle sersem ederiz adamı. Hemcinsler, hiç “yok ben yapmam öyle şeyler” filan demeyin. Zira erkekler yer belki ama ben de bi kadınım, yemem!

Ve erkekler… “Bi kadın bir şey istiyorsa, en ucuz kurtulmanın yolu istediğini hemen yapmaktır” diyorsanız, tekrar düşünün!








"Leb" demeden şarkı mırıldanarak uzaklaşır;

12 leblebi:

-Mir. dedi ki...

tamamına katılıorum hatta aazını yiyim ne güzel yazmışın. sadece çünkü demek istiorum; çünkü hepimiz bilioruz ki, o adama istediğini hemen verirsek götü kalkıcak, bi daha bizimle işi olmicak, aklımız sıra gizemli olmalıyız ki adamların ilişki yöneten ilkel beyinlerine hitap edebilelim. bizi bırakmasın. bize tapsın. sebep aslında çok basit yani.. merak edilen güzeldir, kaçan balık büyük olur, örnekler çoğaltılabilir. keşke ideal bi dünyada yaşasaydık da her şey seniz söylediğin gibi uygulanabilseydi. biz de manyaklaşmasaydık.

"leb" demeden... dedi ki...

@Miyaw
işte asıl mesele de bu "çünkü"...

bu tip taktiklerle elde ettiğimiz adamı napıcaz allasen?

yarın öbürgün başkası gelir başka bi taktikle alır elinden abuşu...

başka bi yazımda demiştim "ben zeki erkek severim, hangi vücutta olursa olsun..."

zeki olsun, numara yapmamıza gerek olmasın...

-Mir. dedi ki...

tatlım işte tam da bu yüzden, bu oyunlara kanacak ve bunu gördüğümde aşkımın biteceği o aptalı hayatımda istemediğimden yalnızım ben, şahsen yani. bulursam valla artık bi kafese mi kapatırım gömer miyim bilmiorum. arayışlarım devam etmekte.

"leb" demeden... dedi ki...

bu arada twittimde sorun var. buradan teşekkür ediyim sana :)

Adsız dedi ki...

kadın erkek ilişkilerinden zerre kadar anlamadığımı fark ettim. hiçbir şekilde düşünmüyorum, plan yapamıyorum bu yüzden zaten. içimden geldiği gibi davranıyorum.
belki de o yüzden devamlı kaybediyorum:(

zihni örer dedi ki...

Beni buraya çeken iki şeyden söz edeyim bu saatten sonra:
Birincisi, sezi-yorum'u izlemeye değer buluşunuz,
ikincisi de, başlıkların altında özgür açılımlarınız. Düşüncenin yanında dil yeteneğinizin çekiciliğini de eklemeliyim.

Bu yüzden, şu soru ile başlamayı düşündüm:
fazla mı bunlatıyorum yorumlarımla?

Konuya gelince,



...."Neden bu kadar önce erkekçiyiz?" Şimdi, bu davranış şeklinin anlamı nedir? Bi kadın olarak cidden merak ediyorum.

Konu uzun ve tarihi bir hikaye bildiğinizi düşündüğüm gibi. Evet, cevabını biliyorsunuz da, cinsinize sitemin edebi yönüyle ayrıntıları gözlerine batırıyorsunuz.
Aahh, ben bir erkek olarak, çok isterdim özgür kadınların çoğunluk olduğu bir toplumu. O zaman sevda (artık aşk demiyorum çünkü, o ilişki vektörünün iniş-batış kısmını simgeliyor) evet, eşitler arasında sevda kaliteli ve sürekli olurdu.
BU linki ikinci kez vermiş olabilirim ama,bu soruların cevabının tamamına yakını orada olduğundandır.
Tarihin yarattığı kadın tipini zorluyorsunuz bu özgür düşüncelerinizle.

kısa bir pasaj ile sizi oraya yormayayım:
"Kadınlar «yapışkan»dırlar, erkeğin sırtına binerler ve bundan en çok kendileri acı duyarlar; çünkü yazgıları, yabancı bir organizmaya yapışıp onun iliğini kemiğini sömüren bir asalağınkine benzemektedir; onları da özerk bir organizmaya sahip kıldığımız, dünyayla boğuşacak, ondan kendi özlerini çıkaracak duruma geldikleri an, bağımlı olmaktan kurtulacaklardır: onlarla birlikte erkekler de tabi. Ve hiç kuşkusuz, o zaman, iki cins de daha sağlıklı olacaktır.

"leb" demeden... dedi ki...

@zihni
esta... bunalmıyorum :)

önce erkekçi olmak farklı yalnız... erkeğe bağımlı olmak farklı...

bu yazının konusu "dediğimizin ve istediğimizin farklı olması" aslında...

iltifatınız için teşekkürler... ben sadece yAzıyorum...

zihni örer dedi ki...

Önce edilgen bir yapı, sonra acizlik, sonra erkeğe benzeme ve ona tutunma çabası-bağımlılık, "erkekçi olmak" bir sonuç sadece.

"leb" demeden... dedi ki...

@zihni
bağımlı olmak ya da bağımlı etmek adına yapsak, "dediğimiz ve istediğimiz aynı olur"

bizimki "genetik dengesizlik" sual olunmaz :)))

zihni örer dedi ki...

"genetik dengesizlik" din'lerin iddiası, kıkırdaman bunu onaylır tamam:) üçüncü şahıslara duyurulur,
gerçekte böyle birşey yok.
anaerkil toplum dönemlerin kadını bugünkülerin çoğundan çok farklı.
derdim ana-ata erkillik beklentisi değil elbette. Temel haklarda ve fırsatlarda eşitlikten yanayım:)

Adsız dedi ki...

halimizi biliyorsun değil mi:))

Bookmark and Share