beynini s.keyim senin!

Şişmanım.

1. Şişkoyum diye, kolay kadın değilim. Egolarım zayıf değil. Onlar da bedenim gibi hayli şişkin! “Ben şişkoyum diye beni kimse sevmiyor :(” filan da değil. Beni bu şekilde vuramazsınız yani. Unutun gitsin.

2. İnanın. Gerçekten. Bildiğiniz şişkoyum. Bunu netteki abazaları uzak tutmak için filan uydurmuyorum. Boşa hayal kurmayın. Kırılır!

Anlaştıysak yazıya geçebilirim...



Hayatı seviyorum. Gezmeyi, yeni insanlar tanımayı, dost sohbetlerini, flörtleri, erkekleri (itiraf ediyorum; kadınlardan daha fazla), güzel kadınları, ruhumu okşayan şeyleri, müziği, yazmayı (bunu zaten anlamışsınızdır), denizi, güneşi, kar, yağmur hatta sağnağı, bulaşık yıkamayı (su rahatlatıyor beni) vs. Ve yemek yemeyi seviyorum. Hem de çok… Bu paragraf, daha çok uzardı ama yazmıyorum…

Seksi seviyorum. Değil sekssiz bir ilişki, sekssiz bir hayat düşünemiyorum. Eski sevgilimin de dediği gibi; yataktayken başka bakıyorum. Bu paragrafı yazmak zor olacak…

Kadınların, “bu bende olsa yakardım ortalığı” dediği hiçbir şey bende yok. Bir yere girince bakışları üzerinde toplayacak hiçbir fiziksel özelliğim yok. 36 yaşımdayım. Ömrümde, toplam 36 kere makyaj yapmamışımdır. Alt metin: yani birden bire sokakta öpüverirseniz bozulacak bir rujum yok. L beden giyiyorum. Bildiğin 40 hatta 42. Lakin çok iyi biliyorum ki bir masaya oturup sohbet ettiğim 100 erkekten, beni seksi bulmayanların sayısı 3’ü geçmez. Hayır, zeki kadın güzeldir kandırmasından söz etmiyorum. Sadece birazcık gözlem. Sigara içerken ökürsürmemden, kırmızı ayakkabılarımı giyip ayağımı hafif hafif sallamamdan, “yok artık” dememden, içten gülmemden vs bahsediyorum. İşin güzel tarafı bunları bilerek yapmıyorum. Kendimi tanıyorum ve seviyorum. Hepsi bu.

Karşımdaki adam, beni beğensin diye debelenmiyorum. Çünkü istersem, en kralının 2 cilvelik işi olduğunu biliyorum. Acaba ne sever, acaba ne ister, acaba ne hoşuna gider, acaba n’aparsam beni beğenir, acaba nasıl davransam beni seksi bulur, acaba... Bunları düşünmek inanın çok yorucudur. Oysa kendin olmak çok kolay. Kendini bilen ve kendini seven kadın seksidir! Var mı itirazı olan?

Seks özgürlüktür. İstediğim her kadın olabilirim.

Göğüsleri sarkık diye, sevişirken sevgilisinin kucağına oturmayan kadınlar tanıyorum. "Gözlerine bakarsan, umurunda bile olmaz adamın" diyorum. Dinletemiyorum... Benim sevişirken aklıma koca göbeğim gelmez, mesela. Adamın da sevişirken benim selülitlerime, sarkmış memelerime, ne bileyim çirkin diz kapaklarıma filan dikkat edeceğini hiç düşünmüyorum. Çünkü sevişirken ben, karşımdakinin kıllarına, zayıflıktan çıkmış kemiklerine ya da baklava olmayan karın kaslarına dikkat etmem. Tamam dürüst olmak gerekirse sakallarına edebilirim, o da öperken batarsa :) “Şu herifinki de daha kalın olsaydı” ya da “daha uzun olsaydı keşke aleti” diye düşünmüyorumki. Seks; organ naklidir. Olduğu gibi ve bütünüyle seviyorum ben adamı. Bu yüzden, ruhum reddetmiyor vücuduma eklenen o parçayı.

Zeki erkek severim, hangi vücutta olursa olsun. Evet, yatakta IQ testi yapılmıyor ama benim tahrik olmam için maalesef hoş sohbet gerekiyor. Ancak beynim s.kildikten sonra aklıma o soru düşüyor; “lan acaba bu adamla sevişmek nasıl olur?!”

Şimdi erkeklerin tahrik olması için görsellikten filan bahsedeceksiniz, biliyorum. Ve size “peeeh” diyorum. Önce erkeklere sözüm: 2 güzel meme veya 1 güzel popo ile tahrik mi oluyorsunuz gerçekten? Yoksa bu, hoşunuza giden çapkınlığın bi kılıfı mı? Hep, gördüğünüzden daha güzeli olacaktır. Size bir şey diyeyim; en güzel meme, popo, bacak vs hayalinizdekidir. Eve, wc’ye gidin. En çok orada mutlu olursunuz siz!

Ya siz kadınlar, her gördüğünü isteyen bi adamı niye tercih ediyorsunuz? Hatta çocuklar gibi bana ne, bana ne, ben onu istiyorum diye tutturan bir adamı… Siz öğretmen veya psikolog değilsiniz. Ona nasıl ilişki kurulacağını gösteremezsiniz. Salın, gitsin!

6 leblebi:

Zeyno dedi ki...

Aslında bana yorum yapmak yasak senin yazılarına biliyorum ama mümkün değil elime hakim olamıyorum biliyorsun:) seni yakından tanıyan biri olarak öyle bir cümleyle özetlemişsin ki kendini, bunun üzerine kurulacak her cümle devrilir. ''İstediğim her kadın olabilirim.'' Bunu başarabilen kadın sayısı bir elin parmağını geçmez ve evet sen, istediğin her kadın olabilen ''kadınsın''. Bu gün mado da bile duymadın mı; gözlerim kamaştı deyip durdu garson çocuk. Çocuk mocuk diye geçiştirme şimdi, baya baya adamdı. Ayrıca, neticede ''erkek'' . Tamam tamam sustum:)

canozkaya dedi ki...

Bu kadın aslında herkesin bildiği ama söylemekten çekindiklerini yazıyor ve kadın olmasına rağmen erkeklerin hislerine de tercüman oluyor. Başka ne denir...

"leb" demeden... dedi ki...

şikayetlerinizi bana, memnuniyetinizi dostlarınıza iletiniz :)P

Unknown dedi ki...

kendisiyle barışık kadın şekli şemali ne olursa olsun kendini seven kendini olduğu gibi kabul eden kendine saygı duyan kadın.. daha sexy ne olabilir ki...çok klişe olacak belki ama güzellik göreceli bir kavram olduğuna göre gerisi palavra..hem yatakta kimin ne cevherler taşıdığını dışardan bakarak anlamak mümkün olmadığına göre:))

"leb" demeden... dedi ki...

@sakazen
"sen kendini nasıl görürsen, başkaları da öyle görür" çok sevdiğim bir sözdür...

doğru olduğuna inanırım...

aslında biz kendimizi sevsek hiçbir sorun kalmayacak.

hem zaten sevilmeyecek kadınlar / erkekler miyiz biz yahu ;)

Bookmark and Share